Kom helemaal tot rust

Maak van jouw slaapkamer een comfortabele en rustgevende ruimte. Bronsvoord biedt de meest uitgebreide collecties en presentaties van bedden, bedtexielboxspringskussens en matrassen. Met onze slaapadviseurs in huis helpen wij je graag bij het realiseren van een goede nachtrust, afgestemd op jouw slaapcomfort.

Inspiratie over onze slaapcollectie

Ontdek onze slaap collectie

Ontdek onze slaap collectie

Onze slaapadviseurs helpen je graag bij het realiseren van een goede nachtrust. Ontdek onze collecties:

Meer weten over onze slaapcollectie

Laat je adviseren

We willen het liefst allemaal kunnen genieten van een goede nachtrust, waardoor je de dag veel energieker en positiever begint. Maar hoe zorg je voor de maximale ondersteuning? Een matras is enorm bepalend voor het slaapcomfort en in hoeverre je lichaam tot rust komt in bed. Kijk bij de aankoop van een matras vooral naar je persoonlijke wensen. Heb je het vaak warm/koud ’s nachts, ben je op zoek naar veerkrachtigheid, een stevige ondersteuning of juist een heel zacht matras? Het is belangrijk dat je ruggengraat na een lange dag weer terug in haar natuurlijke vorm kan uitrusten.

Onze interieuradviseurs staan met plezier voor je klaar om je te adviseren welke buitenzonwering het beste bij jou past. Laat je van A tot Z ontzorgen; zo kun jij straks heerlijk genieten op je terras of balkon.

Inspiratie

Woon je in de regio Bathmen, Zutphen en Deventer

Graag adviseren de interieuradviseurs van Bronsvoord jou bij het maken van een persoonlijke keuze waar jij echt blij van wordt en bieden zij de zekerheid van de beste aankoop. Loop gewoon eens binnen bij ons in de winkel en laat je inspireren, of maak een afspraak zodat we samen alle tijd hebben voor een goed adviesgesprek. 

Slapen

Onze slaapadviseurs helpen je graag bij het realiseren van een goede nachtrust. Ontdek onze collecties!

Auping

Een gezond en energiek leven begint bij een goede nachtrust. Een goede nachtrust begint bij een goed bed. Met Auping kiest u voor slaapcomfort op het hoogste niveau. Word fris en uitgerust wakker. Klaar voor een nieuwe dag!

Met een Auping boxspring bent u verzekerd van goede ventilatie. Dit komt door de spiraalbodem die zich in de boxsprings bevindt. Wees elke na elke nacht weer klaar voor een energieke dag!

Auping begrijpt goed dat elk lichaam anders is. De spiraalbodems van Auping zijn dan ook gemaakt voor deze verschillen. 80% van de spiraalbodem zorgt ervoor dat schone en frisse lucht kan ventileren. Met meer dan 10.000 drukpunten wordt het lichaam gelijkmatig ondersteund. Word fris en uitgerust wakker!

Weet u dat een goede nachtrust bepalend is voor hoe fit en energiek u zich de volgende dag voelt? Een goed matras is daarbij erg belangrijk. Doordat de bovenkant van een Auping matras van absorberende materialen is gemaakt, en de onderkant van de best ventilerende materialen, hoeft u uw Auping matras niet om te keren.

Ontdek de complete Auping collectie bij Bronsvoord in Bathmen en de voordelen van ons interieuradvies.

 

 
 

Eastborn

Een gezond en energiek leven begint bij een goede nachtrust. Een goede nachtrust begint bij een goed bed. Met Eastborn kiest u voor slaapcomfort op het hoogste niveau. Word fris en uitgerust wakker. Klaar voor een nieuwe dag!

Met een Eastborn boxspring bent u verzekerd van goede ventilatie. Dit komt door de spiraalbodem die zich in de boxsprings bevindt. Wees elke na elke nacht weer klaar voor een energieke dag!

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij Norma hoog in het vaandel. Om optimaal in te kunnen spelen op uw wensen en behoeften worden de bedden en matrassen volledig in eigen huis geproduceerd. Zo kan u de garantie worden geboden dat alleen de allerbeste materialen worden gebruikt. Ontdek de complete Eastborn collectie bij Bronsvoord in Bathmen en de voordelen van ons interieuradvies.

 

 

Damai

Zoekt u een opvallend hoeslaken? Bekijk dan onze collectie van Damai. Damai heeft in vergelijking tot andere merken opvallende hoeslakens met print! Voor iedere stijl en slaapkamer is een fraai hoeslaken aanwezig.

Een bedsprei is niet alleen een mooie accessoire in de slaapkamer, het zorgt ook voor bescherming van uw dekbed. Bovendien biedt het extra warmte in de winter.

Een dekbedovertrek beschermt een dekbed tegen vuil. Het verfraait tegelijkertijd uw bed en de slaapkamer. De ene stof biedt een warme nachtrust waar de ander voor verkoeling zorgt tijdens het slapen. Ontdek de complete Damai collectie bij Bronsvoord in Bathmen en de voordelen van ons interieuradvies.

Beddinghouse

Beddinghouse biedt dekbedovertrekken in vele dessins en op vele verschillende soorten stoffen. Katoen, katoen-satijn of juist warm flanel? Het is allemaal mogelijk.

De veelzijdige collecties van Beddinghouse richten zich op de laatste trends op mode- en interieurgebied. Voor iedere interieurstijl is er een dekbedovertrek.

Meer dan 90% van de producten van Beddinghouse wordt gemaakt van katoen, daarom zijn ze partner van Better Cotton voor verduurzaamde katoenproductie. Ontdek de complete Beddinghouse collectie bij Bronsvoord in Bathmen en de voordelen van ons interieuradvies.