De kleine dingen die het doen

Met woonaccessoires geef je je interieur sfeer, gezelligheid en karakter. Van spiegels tot klokken en van fotolijsten tot kussens, ontdek de veelzijdige collecties woondecoratie om jouw woning nét die finishing touch te geven. Bekijk onze moderne collectie en kies jouw favorieten!

Inspiratie woonaccessoires

Ontdek onze accessoires collectie

Ontdek onze accessoires collectie

Bekijk onze veelzijdige collecties woondecoratie om jouw woning een finishing touch te geven.

Al je favoriete merken

Bij Bronsvoord vind je al je favoriete merken op het gebied van wonen.

Van bekende merken tot unieke designstukken.

Meer weten over onze accessoires?

Laat je adviseren!

Van je huis een thuis maken, een fijne plek creëren waar je na een drukke dag lekker tot rust komt. Niets is belangrijker voor je woongenot! Door je woning aan te kleden met accessoires maak je het persoonlijk, passend bij jouw identiteit, smaak en de tijd van het jaar. En het leuke aan woonaccessoires is dat je ze gemakkelijk kunt veranderen en per seizoen wisselen!

Ons uitgebreide accessoirescollectie bevat onder andere populaire merken als ZuiverDutchbone en Bodilson. Kom naar Bronsvoord en laat je adviseren en inspireren over de meest geschikte woonaccessoires voor jouw woning.

Inspiratie

Ontdek de eindeloze mogelijkheden bij Bronsvoord

We inspireren je graag met tips en trends. Door middel van blogs, vlogs en magazines, maar ook door je binnen te laten kijken bij klanten waar we hun thuis creëerden. Zij vertellen je alles de manier waarop wij tot hun persoonlijke stijl zijn gekomen. Ontdek de eindeloze mogelijkheden.

Merken waar wij achter staan

In onze winkel en advies werken wij alleen met hoogwaardige merken. Ons doel: kwaliteit leveren met onze hoogwaardige producten, merken en innovatieve oplossingen. Wij adviseren alleen hetgeen waar wij zelf achter staan! Hieronder lichten wij enkele merken voor je uit waar wij graag mee samenwerken.

Zuiver

De collectie van Zuiver design varieert van Zuiver stoelen en tafels tot lampen en vloerkleden en bestaat uit geselecteerde items uit de hele wereld. 

De collectie van Zuiver is net even anders dan wat u gebruikelijk in een meubelcollectie van andere merken zal vinden.

Met exclusief ontworpen artikelen door hun eigen ontwerpers of bekende Nederlandse ontwerpers biedt de collectie alles aan wat je in een huis nodig hebt om heerlijk te kunnen wonen.

De meubels van zuiver zijn toepasbaar in vrijwel ieder interieur, maar hebben toch ieder een hele eigen identiteit. Zuiver producten blijven jarenlang mooi!

 

Dutchbone

Dutchbone is een merk dat de wereld over reist om inspiratie op te doen voor hun collecties designmeubels. Dit resulteert in collecties vol unieke producten met prachtige kleuren en vormen die een combinatie zijn van industrie en ambacht. 

Of je nou in een loft woont in New York, op een woonboot in Amsterdam of ergens op het platteland, er is altijd iets van Dutchbone dat bij u en uw interieur past. Hulp bij nodig? Maak een afspraak voor persoonlijk en vrijblijvend interieuradvies. 

Door de reizen over de hele wereld is er meer dan genoeg inspiratie om de collecties elke keer weer te vullen. Dutchbone is altijd in beweging en zal dan ook niet snel gaan vervelen! Goed om te weten is dat de collecties goed betaalbaar zijn.

 

 

Bodilson

Bodilson houdt niet van voorspelbare combinaties maar mixt graag. Een strakke design hoekbank met een vintage kleed op de vloer en een grote vintage lamp erbij. Accessoires mogen Franse potten en vazen zijn of juist een koeienvel uit Oostenrijk.

Elk meubel van Bodilson is uniek. Niets is standaard maar alles heeft zijn eigen karakteristieke eigenschappen. Dat geld voor alle collecties. Van stoere lampen tot gezellige tafeltjes en van bijzondere banken tot knusse kussens.

De vintage stoelen en verlichting van het Nederlandse Bodilson zijn handgemaakt. Hierdoor is elke gewenste combinatie mogelijk. Wij van ardesch living & soul helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze. Maak een afspraak voor interieuradvies!